top of page

OVER

studioPSG-6725.jpg

DIETER PEETERS ARCHITECTEN bv werd opgericht door Dieter Peeters en vormt samen met een team van architecten en interieurarchitecten een dynamisch bureau bestaande uit een 5-tal medewerkers dat steeds doelgericht op zoek gaat naar oplossing voor iedere opdracht via een geïntegreerde aanpak. DPA focust zich op projecten voor zakelijke klanten. Projecten die we van A tot Z ter harte nemen, van ingeving tot realisatie waarbij één visie op het geheel centraal staat.

Het bewust compacte team garandeert een grote betrokkenheid van de medewerkers in alle fases. Hierdoor is er een flexibele manier van werken mogelijk, hetgeen het vlot afhandelen van projecten mogelijk maakt. Als we een duidelijk beeld hebben van wat u met uw project wilt bereiken, vertaalt DPA deze ideeën in concepten die we concreet vormgeven, waarbij onze peilers; design, programma, budget en timing centraal staan.

DYNAMISCH BUREAU

Voor DPA geen voorgekauwde oplossingen maar een aanpak op maat van de opdracht. Wij voelen ons het beste in een voortrekkersrol.

Andere bouwheer, ander programma, andere site, ander budget, andere timing, ander streefdoel: geen enkel project is vergelijkbaar ondanks zijn zichtbare overeenkomsten. DPA streeft er naar een uniek antwoord te bieden op de voorvernoemde aspecten met als einddoel een tevreden bouwheer. Naast de traditionele rol als ontwerper, vervult DPA graag de taak van projectmanager om een vlot en positief bouwproces te garanderen.


GEÏNTEGREERDE AANPAK

Wij beperken ons niet enkel tot het design van de opdracht, maar beschouwen programma, budget en timing als evenwaardig.

De verwachtingen die aan een architect gesteld worden, beperken zich meestal tot het creëren van een mooi design, DPA ziet zijn rol ruimer. DPA is binnen het bouwteam perfect gepositioneerd om alle aspecten van de opdracht te analyseren, te verwerken, te integreren en te bewaken doorheen het bouwproces.

architect_stadsheide-web-6.jpg
studioPSG-6637.jpg

ZAKELIJKE KLANTEN

Als architecten zijn wij zelf in de eerste plaats ondernemer, we hebben hetzelfde DNA als onze klanten.

Het hoogste doel is het invullen van de verwachtingen van de bouwheer. Hoe doen we dit? DPA plaatst zich in de rol van u als ondernemer. Wat zijn uw targets, wat is de verwachte return-on-investment, wat is het marketingplan, wat is de ideale flow voor grondstoffen en afgewerkte producten, welke ervaring wilt u aan uw klant meegeven, …. DPA is naast uw architect ook uw CFO, HR-manager, COO, CTO, PM, CMO, …


COMPACT TEAM

Een persoonsgerichte aanpak die garant staat voor een grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid van de teamspelers.

Bewust kiezen we voor een persoonsgerichte aanpak die een grote betrokkenheid garandeert. 1 contactpersoon die van alle aspecten op de hoogte is, ondersteund door een team waardoor de projectverantwoordelijke zich kan focussen op het vlotte verloop van de opdracht. Uw communicatie verloopt face to face en persoonlijk, maar het project wordt gedragen door een heel team.

bottom of page